Održan poslednji 5. modul ToT obuke

27.02.2016.U periodu od 19-21.02.2016. godine, u prostoru Visoke škole za vaspitače u Novom Sadu, realizovan je poslednji V modul ToT obuke: POVRATNA INFORMACIJA – FEEDBACK.
IMG_6288

Ovaj modul bio je posvećen povratnoj informaciji ili feedback-u koju učesnici dobijaju od trenera, ali i treneri od učesnika. Tokom ovog modula, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa dinamikom grupe, sa različitim karakteristikama „teških“ učesnika tokom treninga, kao i kako se nositi sa njima.
Drugi dan je obuhvatio individualne intervjue sa učesnicima. Svi učesnici/ce su od trenerica dobili povratnu informaciju o svojim trenerskim kapacitetima, kao i o elementima koje je potrebno razvijati i unapređivati u daljem radu, nakon čega je obuka i zvanično završena.
IMG_6323
Ovim modulom završena je ToT obuke tokom koje je obučeno 23 novih trenera sa 4 visoke škole za vaspitače (Vršac, Novi Sad, Kruševac i Sremska Mitrovica) i 1 nevladine organizacije (WEBIN) koji zajedno čine novoformirani TEACH tim trenera. Zvanično predstavljanje TEACH tima biće organizovano na proleće 2016. godine.
Foto: Predrag Prtljaga (VSVS)